Arvostelut

Sarian – 15 v Juhlakokoelma

"Olen samaa mieltä kuten Applen perustaja Steve Jobs, että tuotteen pitää olla ystävällisen ja kuluttajalähtöisen näköinen. Sarianin levy on juuri niin. Levynkansi on houkutteleva, avattavat kannet sekä cd-levyjen painatus äänilevyjen näköiseksi luovat hyvän kokonaisuuden sisällön lisäksi. Levylle on koottu Sarianin uran varrelta kappaleita. Hyvä ja monipuolinen kattaus. Levyllä on eri tanssilajeille sopivia vetoja. Sarianin ääni tuo levyjen kokonaisuuteen oman positiivisen lisänsä."

- Dani -

Linkki arvosteluun

Sarian – 15 v Juhlakokoelma

"Tässä on kunnollinen pläjäys Suomi-iskelmää kahden levyn verran ja kannet hyvin suunniteltu että tehty, joten eroittuu edukseen tummasta levymassasta. CD 1sellä mennään perinteisemmällä tyylillä ja eri tyylilajeilla hyvin. CD 2sella mennään sitten jo nykypäiväisemmälläkin tyylillä unohtamatta välillä kuitenkaan perinteistä. Löytyy jopa muutama ”Diskohumppakin”, mitä fuskukansa kyllä rakastaa erinomaisesti. Molemmilla levyillä on taustat ja artistin ääni sovitettu todella mallikkaasti yhteen ja mukavan selkeällä tyylillä levyissä mennään eikä meinata. Todella hyvin tehty ja panostettu laatuun ajatellen tanssivaa kansaa että soittaja poikia (DJt). Levyiltä löytyy heti monia hyviä uusia parivaihtoehtoja jo oleviin pareihin. Tällaista levyä on jo odotettu kauan ja nyt se on käsissä että käytössä. Nämä levyt eivät jätä tanssivaa että soittavaa kansaa kylmäksi, koska levyillä ei ole täytekappaleita ollenkaan. Nykypäivänä harvinaista herkkua allekirjoittaneen tapaiselle HeavyUserille."

- Dj Harold -

Sarian – 15 v Juhlakokoelma

"Tässä mahtava tupla-albumi, toinen toistaan hienompia iskelmiä, pari tuttuakin kappaletta mukana koristamassa kokoelmaa. Mielyttävä ääninen artisti luo kaunista herkkää swengaavaakin tuntuista musiikkia. Monipuolinen kappale valikoima on aina tervetullutta Dj levy pakkiin. Tämä levy kokoelma on ihka aitoa tanssimusiikkia, mitä on kaivattu tanssilavoille."

- Dj Jarmojuhani -

Sarian – 15 v Juhlakokoelma

"Sarianin juhlalevy on kerrassaan mukavaa kuunneltavaa. Sarianin monipuolisuus laulajana tulee hyvin esille kun tätä levyä kuuntelee. Levyltä löytyy niin tanssi-iskelmää, iskelmäpoppia,kantrityylistä ym mukavaa musaa. Tämän tuplalevyn kappaleiden tekijät ovat tehneet hyvää työtä. Sarian on myös itse säveltänyt ja sanoittanut ihania kappaleita. Olen soittanut keikoillani muutamia biisejä tältä levyltä, ja hyvin on kansalle kelvannut. Sarianilla on ihana lauluääni, ja hän osaa sitä myös käyttää. Tämä on hyvä levy. Tältä levyltä löytyy hyvää musiikkia niin tanssipaikoille tanssittavaksi, radioihin soitettavaksi ja kuunneltavaksi."

Ismo Roiha
- Dj Ismo -
Dj Hall Of Fame Finland
http://www.djismo.com

Sarian & The Band

Sarian & The Band -kokoonpanon voi tilata keikoille, konsertteihin, festareille ja yksityistilaisuuksiin. Valittavanasi on suomen- tai englanninkielinen ohjelma tai halutessasi sekoitus molempia. Keikoilla ja konserteissa esitetään myös muiden tunnetuksi tekemiä lainahittejä.

Sarian HITIT Arvostelu


DJ Arvostelut

Pitkän linjan ammattilaiset

DJ HAROLD & DJ JARMOJUHANI

Sarian DJ Arvostelu

Lue arvostelu Suomiviihde-lehdestä (Sivu 24)